Свадбен танц

Брз курс по танцување за младенци. Со само неколку часа може лесно да го совладате секој танц што ќе посакате да го танцувате. Ние сме тука да ве подготвиме за излегување на подиумот и за секој ритам што може да се чуе на вашата свеченост.

Бидете сигурни дека со наше водство вашето движење на подиумот со сигурност ќе ги изненади гостите.

Подготовките на кореографиите ги правиме на музика по ваш избор или врз основа на вашите афинитети ние ви предложуваме музика од својата колекција.

Индивидуалниот пристап на личните тренери гарантира успех!

[nggallery id=3]